GDPR – TLW Kft. Adatkezelési Tájékoztatója

Tisztelt Partnerünk!

GDPR imgA Trans Lex Work Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a 2016. április 27. kelt 2016/679 számú Európai Parlament és Tanács által jóváhagyott új Általános Adatvédelmi Rendelet (a továbbiakban GDPR rendelet) értelmében 2018. május 25. napjától hatályba helyezi a társaság által jóváhagyott Adatkezelési Tájékoztatót, amely a GDPR rendeletnek megfelelően szabályozza a természetes személyek azonosítására alkalmas személyes adatok kezelésének és védelmének módját (a TLW Kft. Adatvédelmi Tájékoztatója a társaság honlapján itt érhető el).

A TLW Kft. adatkezelési szabályzata kiterjed minden, a társaság által kezelt személyes adatra, beleértve a társaság munkavállalóinak adatait, minden külső fél és annak képviselőinek, munkavállalóinak személyes adatait, legyen az szerződéses partner, alvállalkozó, beszállító vagy egyéb külső fél.

A GDPR rendelet előírásainak megfelelően tájékoztatjuk Önöket, hogy a társaságaink közötti szerződés(ek) megkötése és teljesítése, valamint a szerződésen kívüli kapcsolattartás során természetes személyek (alkalmazottak, cégképviselők, közreműködők – a továbbiakban érintett személyek) személyes adatai kerülnek közlésre.

Az TLW Kft tájékoztatja Önöket, hogy a szerződéses kötelezettségek teljesítésével, vagy egyéb kapcsolattartási tevékenységgel összefüggésben közölt, a TLW Kft. számára címzettként tudomására jutott érintett személyek személyes adatait a társaság az Adatkezelési Tájékoztatójában rögzített módon tárolja és kezeli.

Az adatkezeléssel kapcsolatban felmerült kérdésekkel és észrevételekkel kéjük, hogy keressék személyesen a TLW Kft. Adatvédelmi Megbízottját:

Dande Krisztián
Telefon: +36 (1) 266-1725
Fax: +36 (1) 266-2115
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Együttműködésüket köszönjük.

Üdvözlettel,

Magyar Katalin
ügyvezető igazgató

 

BUDAPESTI KÖZPONT

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Telefon: 06 1 266 1725, 235 0214

Fax: 06 1 266 2115

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 9.00 - 17.00-ig

TISZAÚJVÁROSI KIRENDELTSÉG

Cím: 3581 Tiszaújváros, TVK Ipartelep Pf. 207

Telefon: 06 49 522 186

Fax: 06 49 522 186

E-mail: kirendeltseg@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig

Százhalombattai kirendeltség

Cím: 2442 Százhalombatta, Olajmunkás u. 2. Hrsz.: 2704/24

Telefon: +36-1-266-1725

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig