Karbantartási konferencia a Pannon Egyetemen

tlw nemzetkozi karbantartasi konferencia 2017 04 24 25

Idén ismét megrendezésre kerül Magyarország legrangosabb karbantartási konferenciája, a XXIX. Nemzetközi Részvételű Karbantartási Konferencia, melynek címe „A 4. IPARI FORRADALOM – A KARBANTARTÁS KIHÍVÁSAI”. A rendezvény szervezője a Magyar Ipari Karbantartók Szövetsége, melynek a Trans Lex Work Kft is tagja. Cégünk eddigi fennállása alatt legalább 20 alkalommal vett részt a kezdetektől magas színvonalú konferencián.

A rendezvény célja a karbantartási menedzsment nemzetközi és hazai eredményeinek, tapasztalatainak áttekintése, a témakörben elért kutatási eredmények gyakorlatba történő átültetésének segítése. Ezen felül célja a résztvevők szakmai kapcsolatának szélesítése, erősítése, a karbantartási munkát segítő szoftverek és eszközök megismerése, a karbantartás, mint értékteremtő folyamat bemutatása, továbbá a legjobb gyakorlatok megismerése, benchmarking.

tlw veszprem nemzetkozi konferencia 2017

A legfontosabb információk a konferenciáról:

  • Helyszín: Veszprém, Pannon Egyetem
  • Időpont: 2017. április 24-25.
  • Jelentkezési határidő: 2017. március 31.

További információk a http://nkk.gtk.uni-pannon.hu/2017/index.htm weboldalon, valamint a cikkhez csatolt dokumentumokban találhatóak.

Biztatunk Minden kedves Kollégát a részvételre! A TLW Kft. idén is részt vesz a konferencián!

Megszereztük az SCC/VCA rendszertanúsítványt!

A Trans Lex Work Kft. eleget tett a MOL Nyrt. előírásainak, miszerint 2017. január 1-től már csak olyan kivitelezővel, partnerrel köt magas EBK kockázatú tevékenységre szerződést, mely cég rendelkezik SCC (Vállalkozók biztonsági tanúsítványa) tanúsítvánnyal. Munkatársaink nagy része már 2007 óta rendelkezik SCC/VCA tanúsítvánnyal, de 2016 végétől a TLW Kft. is rendelkezik cégre szóló, arra akkreditált tanúsító szervezet által kiadott SCC tanúsítással.

Bővebben: Megszereztük az SCC/VCA...

SIEMENS turbina-generátor gépegység telepítése a Nitrogénművek Zrt.-ben OVIT alvállalkozójaként

siemens turbina generator telepitese smallNitrogénművek Zrt. „T3” jelű, Siemens gyártmányú, SST-600 típusú kondenzációs turbina-generátor gépegység telepítéséhez kapcsolódó gépészeti szerelés a Siemens szerelésvezető irányításával és az MVM-OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. alvállalkozójaként.

 

Bővebben: SIEMENS turbina-generátor...

HOWDEN THOMASSEN - új kompresszorok telepítése a MOL Nyrt Dunai Finomítójában

htc new compressor mol smallA TLW egyik kiemelt projektje két darab Thomassen C-45.2 típusú, hidrogén kompresszor telepítése a MOL Nyrt. százhalombattai Dunai Finomítójának területén. A kompresszorok telepítése 2016 nyarán kezdődött és jelenleg is folyamatban van.

 

Bővebben: HOWDEN THOMASSEN - új...

MIKSZ Berendezés Intenzív Tagozat (BIT) által kezdeményezett, a MIKSZ és a Siemens s.r.o. odštěpný závod Industrial Turbomachinery által szervezett szakmai nap

A szakmai nap 2016. október 13-án és 14-én, nagy érdeklődés mellett került lebonyolításra mintegy 40 fő szakember részvételével, melyen a Trans Lex Work Kft. is képviseltette magát. Az esemény helyszíneként első napon a Siemens s.r.o. brnói turbinagyára szolgált, míg másnap ugyancsak ezen a településen található kombinált ciklusú erőműbe látogattak a résztvevők, melyben a gáz- és gőzturbina is Siemens gyártmányú. A turbinagyárban lehetőség nyílt megtekinteni a turbinagyártás lépéseit, a korszerű megmunkáló gépeket, a vákuumkamrás kiegyensúlyozó állomást és a szervizállomást, továbbá előadások formájában megismerni a gyártás és szerviz ágazatok működését és fő tevékenységeiket.

Bővebben: MIKSZ Berendezés Intenzív...

Howden Thomassen Compressors Betanulás

htc training smallA Trans Lex Work Kft., mint a Howden Thomassen Compressors magyarországi és a környező régióbeli képviselője, nagy hangsúlyt fektet a fiatal kollégák képzésére, csak úgy, mint a már meglévő üzleti kapcsolatok elmélyítésére. Ezen okoktól vezérelve, két kollégánk, 2016 első negyedévében 6 hetes tréningen vett részt a holland, Howden Thomassen Compressors cég Rhedenben található dugattyús kompresszor gyárában. Ez idő alatt, a kompresszorszerelés minden fázisát megismerték elméleti és gyakorlati téren is. Az oktatásokért felelős részleggel való szoros együttműködés során a miértek mind megválaszolásra kerültek, majd pedig az aktuális szerelést saját kezűleg elvégezve sajátították el az értékes tudást.

Bővebben: Howden Thomassen Compressors...

Nemzetközi konferencia Budapesten a „Szerkezetek és alkatrészek diagnosztikája a fémek mágneses memóriájának módszerével” címmel.

A Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség (MAROVISZ) égisze alatt megrendezésre került a második nemzetközi Metal Magnetic Memory témájú konferencia Május 19-20 között Budapesten. A konferencián részt vevő szakemberek 13 országot képviselve, Argentínától kezdve, Oroszországon át Indonéziáig, vettek részt a szakmai rendezvényen. Magyarországot az ipari alkalmazás területéről a Trans Lex Work Kft. képviselte, melynek szakembere – Dande Kristóf – előadási lehetőséget is kapott a konferenciát szervező bizottság jóváhagyásával.

Bővebben: Nemzetközi konferencia...

BUDAPESTI KÖZPONT

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Telefon: 06 1 266 1725, 235 0214

Fax: 06 1 266 2115

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 9.00 - 17.00-ig

TISZAÚJVÁROSI KIRENDELTSÉG

Cím: 3581 Tiszaújváros, TVK Ipartelep Pf. 207

Telefon: 06 49 522 186

Fax: 06 49 522 186

E-mail: kirendeltseg@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig