Derbi!

Derbak Jozsef emlekezunk

Derbi!

Azt mondják, akit becéznek, azt szeretik. Mindenki így hívta és mindenki szerette a szelíd, szégyenlős, udvarias mosolyáért, a segítőkészségéért, a sokrétűségéért és megbízhatóságáért.

1960. március 2.-án született Füzesgyarmaton. Leninvárosban a Kun Béla Gépészeti Szakközépiskola elvégzése után 1984-ben, Dunaújvárosban a Nehézipari Műszaki Egyetem Kohó- és Fémipari Karán üzemgépészeti szakon diplomázott. Munkába állását követően a Tiszai Vegyi Kombinát Központi Karbantartó Üzemében (KKÜ) szerzett komoly szakmai tapasztalatokat a forgógépek állapotellenőrzése, javítása területén. A TVK részvénytársasággá alakítása során a KKÜ gépszerelő csapatát „kiszervezték” kkv-be, majd a kkv felbomlása után – munkatársainak egy részével együtt - 2004-ben csatlakozott cégünkhöz. Örömmel fogadtuk, hiszen már jól ismertük, a TVK-nál évekig kollégák voltunk.

Derbi a TLW Kft. Tiszaújvárosi Kirendeltségének egyik kulcsembere lett, mert a 20 év alatt számos olyan képesítést szerzett meg, amelyek a cégünknél (akkor még) hiányoztak. Ő szívós tanulással a VAT2 (rezgéselemzői), az emelőgépkezelői, a teherkötözői, a lézeres tengelykapcsoló beállítási stb. ismeretekre és bizonyítványokra tett szert. Nagyon hasznos volt, hogy dolgozókat is irányított, ellenőrzött, vagyis projektvezetői feladatokat is vállalt, ill. végzett.

Mozgás szervi problémáitól évekig szenvedett, de az operációkat követő gyógykezelések alatt is – közösen - megtaláltuk azokat a „home office” lehetőségeket (pl.: forgógépek rezgés diagnosztikai adatainak otthoni kiértékelése vagy különböző online adatbevitelek elvégzése stb.), amelyekkel teljes értékű dolgozó maradt. Amikor már a lába és a gerince is szinte teljesen meggyógyult, akkor egy belgyógyászati kivizsgálásra kórházba ment…

Azóta sem értjük, hihetetlen számunkra, hogy egy olyan embert, kollégát, barátot, aki már legyőzte az operációkkal kapcsolatos nehézségeket, aki becsületesen dolgozik, nem követelőző, végtelenül jó szándékú - 3 nap alatt el lehet veszíteni!!

A TLW idősebb dolgozói, több mint 30 évet dolgoztak Derbivel és májusban lett volna 20 éve, hogy a TLW munkavállalója. Hálásak vagyunk, hogy ismerhettük és együtt dolgozhattunk! Emlékét őrizzük. 

Nyugodjon békében! 🕊🖤

Magyar Lajos
tulajdonos és a TLW Kft. kollektívája

K&H családi vállalatok kiválósági díj

Trans Lex WorkÓriási megtiszteltetés és öröm érte a Trans Lex Work Kft.-t!

Immáron nyoldcadjára meghirdetett K&H családi vállalatok kiválósági díj pályázatainak értékelése alapján a zsűri szakmai meglátásai és a pályázati kiírásban megadott értékelési szempontok alapján, négy kategóriában összesen 7 pályázó kapott elismerést, amelyek között a TLW Kft. K&H családi vállalatok kiválósági díjat nyert, a sikeres generációváltás kategóriában.

2023. 09. 13-án a Forbes Családi Vállalatok Gáláján került sor a díjátadásra a Corinthia Budapest Hotelben, ahol Magyar Katalin és Kiss Gábor ügyvezetőink vették át a díjat és fogadták a gratulációkat!

Köszönjük az elismerést!

Köszönjük munkatársaink elhivatottságát, kitartó és eredményes munkáját!

Bővebben: K&H családi vállalatok...

Generáció Váltás, azaz Ügyvezető váltás a TLW Kft.-nél !

Kedves Partnereink!

Először is szeretnénk tájékoztatni Önöket a TLW Kft. életében bekövetkezett jelentős változásokról. Mint ahogy már korábban értesültek róla, 2017-ben Magyar Lajos kivásárolta Kelemen Lajos ügyvezető igazgató és társtulajdonos társát majd ezt követően együtt ünnepelték a TLW Kft. 25 éves évfordulóját.

A 2018-as évben révbe ért az a generáció váltás, melyet a tulajdonosok és kollégák már 2013 óta szisztematikusan készítettek elő, így június 1-jétől Magyar Katalin és Kiss Gábor vették át az ügyvezetői feladatokat. Célunk, hogy az előző sikeres 25 éves fennállásunkat még legalább 25 évig folytassuk, sok újítással, professzionális forgógép telepítési, karbantartási és állapotellenőrzési szolgáltatásainkkal, akkreditált diagnosztikai és anyagvizsgálati tevékenységekkel, valamint Howden cégcsoportba tartozó forgógépek és alkatrészeik értékesítésével.

Bízunk a további sikeres együttműködésünkben!

Üdvözlettel:

Magyar Lajos * Magyar Katalin *  Kiss Gábor

Bővebben: Generáció Váltás, azaz...

BUDAPESTI KÖZPONT

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Telefon: 06 1 266 1725, 235 0214

Fax: 06 1 266 2115

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 9.00 - 17.00-ig

TISZAÚJVÁROSI KIRENDELTSÉG

Cím: 3581 Tiszaújváros, TVK Ipartelep Pf. 207

E-mail: kirendeltseg@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig

Százhalombattai kirendeltség

Cím: 2442 Százhalombatta, Olajmunkás u. 2. Hrsz.: 2704/24

Telefon: +36-1-266-1725

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig