Howden - Thomassen Képviselet

howden thomassen logo

A Trans Lex Work Kft. 2005. január 1.-től látja el a Howden Thomassen Compressors (korábban Thomassen Compression Systems BV.) magyarországi, csehországi és szlovákiai képviseletét. A Howden Thomassen Compressors a világ vezető márkái közé tartozik a dugattyús kompresszorok gyártása terén illetve világszínvonalon újít fel, modernizál és intenzifikál centrifugál (turbó) kompresszorokat.

Bővebben: Howden - Thomassen Képviselet

Howden ČKD Compressors s.r.o.

howden uj logo

Howden ČKD Compressors s.r.o. magas minőségű ipari kompresszorokat és közepes valamint nagy teljesítményű villanymotorokat, genereátorokat gyárt.

A HOWDEN CKD igen széles, 50 – 480.000 m3/h kapacitáshatárok között gyárt egyedi centrifugál és dugattyús kompresszorokat, különböző hajtásokkal, úgymint villanymotor, gőz vagy gázturbina, esetleg gázmotor.

Bővebben: Howden ČKD Compressors s.r.o.

Howden ventilátorok, hűtők

howden uj logo

Howden csoport különböző divíziói egyedi tervezésű axial és centrifugál ventilátorok és hőcserélőket szállít az erőművek, vas és acél-, cement ipar számára, a bányászat, szennyvízekzelők részére.

Bővebben: Howden ventilátorok, hűtők

Prognost képviselet

prog.logo

A Trans Lex Work Kft. 2008. január 1.-től látja el a németországi székhelyű PROGNOST Systems GmbH magyarországi képviseletét. A PROGNOST Systems a világ vezető márkája a dugattyús kompresszorok on-line monitoring (állapot ellenőrző) rendszereinek fejlesztésében.

Bővebben: Prognost képviselet

Compressor Systems Holland bv.

csh.logo

Compressor Systems Holland B.V. (CSH) egyedi építésű kompresszor, fúvó, és szivattyú egységek tervezésére, építésére, tesztelésére, beüzemelésére és karbantartására specializálódott a legmagasabb nemzetközi szabványoknak megfelelően.

Bővebben: Compressor Systems Holland bv.

Energodiagnostika Co. Ltd

mmm energodiagnostika

Az Energodiagnostika Co. Ltd. az ipari biztonságtechnika és minőség-ellenőrzés területén tevékenykedik. Fő fejlesztője egy alapvetően új roncsolásmentes anyagvizsgálati módszernek a metal magnetic memory (MMM) eljárásnak.

http://www.energodiagnostika.com

CMMS s.r.o. képviselet

CMMS s.r.o. képviselet

A Trans Lex Work Kft. 2011-től a CMMS s.r.o. magyarországi képviselete. A CMMS olyan speciális állapot alapú monitoring (karbantartási) rendszert fejleszt, telepít és adatait elemzi, mely a karbantartási költségeket jelentősen csökkenti. Hatékonyabb, egyszerűbb és olcsóbb megoldást kínál az európai piacon, mint más állapot figyelő karbantartási rendszer.

BUDAPESTI KÖZPONT

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Telefon: 06 1 266 1725, 235 0214

Fax: 06 1 266 2115

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 9.00 - 17.00-ig

TISZAÚJVÁROSI KIRENDELTSÉG

Cím: 3581 Tiszaújváros, TVK Ipartelep Pf. 207

E-mail: kirendeltseg@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig

Százhalombattai kirendeltség

Cím: 2442 Százhalombatta, Olajmunkás u. 2. Hrsz.: 2704/24

Telefon: +36-1-266-1725

E-mail: tlw@tlw.hu

Iroda elérhetősége hétköznapokon 7.00 - 15.00-ig